Advent 2020

Ilyen még nem volt! Az állítás több szempontból is helytálló. Az adventi adománygyűjtés indulása óta minden évben teával és forralt borral kínáltuk támogatóinkat. Nem nyílt meg a karácsonyi falu, erre sokáig fogunk még emlékezni és olyan sem fordult még elő, hogy ekkora támogatást sikerült összegyűjtenünk a Szociális Foglalkoztató Intézet Gondozotti Közösségéért Alapítvány számára.

Rendhagyó jótékonysági akciónk nem jöhetett volna létre vállalkozók, cégek, külföldi Rotary klubok, a Magyar Rotary Clubok Szövetsége és magánszemélyek nagylelkű támogatása valamint a Szolnok Televízió Zrt. együttműködése nélkül.Hagyományosan a Liget Otthon lakóit segítő egyesületeket támogatjuk az adventi jótékonysági akcióink bevételével.

Idén az Advent 2020 élő televíziós adásban sikerült a tévés szakemberek segítő útmutatásával megszervezni egy olyan akciót, amelynek eredményeként 1 701 128 Ft adomány került átadásra.A támogatást az otthon lakóinak kirándulásaira és a szabadidős, művészeti tevékenységeket segítő technikai eszközök beszerzésére fordítja az egyesület.Köszönet a támogatóknak, a szervezőknek, a segítő művészeknek és szereplőknek!