Bicogó maraton – 2017. szeptember 16. 8:30

Nagy örömömre szolgált, hogy egyre gyarapodó létszámmal ismét szerepeltünk a BICOGÓ MARATONON. Ebben az évben a kerékpár út korszerűsítése miatt mintegy 47 km-re növekedett a versenytáv, amit a csapatból az idén már 8-an visszafelé is két keréken tettünk meg. Volt aki előtte el sem tudta képzelni, hogy ennyit kerékpározzon egy napon.

Csapattagok: Antal Ádám, Antal Attila, Bagi Róbert, Ifj. Bagi Róbert, Bikfalvi Tünde Hajnalka, Szabó Ágota Hanga, Szabó Inez Gréta, Deák Dóra, Deák József, Gönczöl Anikó, Huszágh Zsolt, Kardos Alexandra, Kocsis László, Dr Kürti László, Dr Székely Éva, Molnár Bojána Noémi, Molnár Imre Attila, Molnárné Füleki Anikó, Szalai Antal, Van Kleef Jelle

Teljesítményünket kiemeli, hogy immár másodszor, Ifj. Bagi Róbert után az idén is a mi csapatunkban versenyzett a mezőny legfiatalabbja Antal Ádám. Mellettük a Szabó család két hasonló korú tagja Ágota és Inez erősítette kitartó munkával a csapatunk ifjúságát.

A célnál ott várt bennünket Argentinából nálunk tanuló cserediákunk is. Voltak közöttünk, akik az idén először csatlakoztak hozzánk és volt aki ismét velünk volt. Bízom benne, hogy a jövőben is számíthatunk rájuk.

Azt kívánom, hogy az a mozgás, amit a felkészülésre fordítottunk és a verseny teljesítménye is erősítse kitartásunkat, egészségünkre váljék.
Készüljetek a 2018 szeptemberi BICOGÓRA.

Horvát Gyula

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1930428863860865